Új műsor az M4 Sporton

0
40

Új műsorral készül a január 2-án kezdődő labdarúgó átigazolási időszakra a közmédia sportcsatornája. Az M4 Sport Átigazolás címmel január 31-ig minden hétköznap este fél órában foglalja össze a legfontosabbakat, amelyeket az NB I és a Bajnokok Ligája-csapatokat érintő átigazolási piacról tudni érdemes. Hírek, érdekességek, elemzések egy hónapig egy helyen, minden hétköznap este az M4 Sporton.

A műsorban az átigazolási piac szereplői – menedzserek, klubvezetők, játékosok – mellett szakértők, szakemberek szólalnak meg a labdarúgás világából, akik elemzik és reflektálnak a piac aktualitásaira.

„Az előző átigazolási időszak több szempontból is meglepetést okozott, a tíz legnagyobb európai piacból hatban is megdőlt a rekord. Mindig nagy érdeklődés övezi a futballszurkolók körében a januári időszakot, úgy gondoltuk, hogy igényes, információgazdag, szakmailag hiteles műsorral hiánypótló tartalmat tudunk készíteni, ami alkalmas lehet arra, hogy kielégítse a nézőink híréhségét – mondta Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója. – A sajtóhírekkel, apró információmorzsákkal is foglalkozunk és kíváncsiak vagyunk a nézők véleményére, szeretnénk, hogy aktívan bekapcsolódjanak a folyamatba a közösségi oldalainkon keresztül” – tette hozzá a csatornaigazgató, aki január 2-án szakértő vendégeivel többek között a Ferencváros új igazolásával, Vécsei Bálinttal, a Debreceni edzőcserével, valamint a nemzetközi piacról Erling Haaland és Mario Mandzukic klubváltásával nyitja a műsort.

Minden információ egy helyen: jelentős témák érthetően, olykor könnyedebb hangvételben az M4 Sporton, nemcsak sportrajongóknak. Átigazolás január 31-ig minden hétköznap 20.45-től az M4 Sporton és az m4sport.hu-n.