Füvön, aszfalton, vízben – Sportkavalkád a közmédia csatornáin

46

Egymást követik a sportesemények, nem csak a labdarúgó-Európa-bajnokság tartja lázban a szurkolókat, hiszen érkezik a Forma–1 mezőnye Barcelonába, tartanak a párizsi kvótaszerzésért folyó vizes-Eb futamai Belgrádban, és Budapest is főszerepet kap az extrémsportok olimpiai kvalifikációs versenyén. Minderről a nézők sem maradnak le, ha a közmédiát választják, amelynek csatornáin követhetik a küzdelmeket.

Folyamatosan zajlanak a labdarúgó-Európa-bajnokság csoportkörös mérkőzései, hamarosan következik a magyar válogatott továbbjutása szempontjából kiemelt jelentőségű összecsapás Skócia csapatával. Vasárnap este Stuttgartra szegeződnek a tekintetek: a Skócia – Magyarország mérkőzés 21 órakor kezdődik, az M4 Sport helyszíni élő felvezetőműsora 19:30-tól várja a nézőket. A mérkőzést élőben követhetik a Nemzeti Sportrádióban, a Kossuth Rádióban és az m4sport.hu oldalon is.

Az autósportok rajongóit is várja hétvégén a közmédia, Európába érkezik a Forma–1 mezőnye. A Spanyol Nagydíj közvetítésébe – tekintettel az EURO 2024-re – az M4 Sport mellett a Duna és a Duna World is beszáll. A versenyhétvége első és harmadik szabadedzését – pénteken 13:25-től, valamint szombaton 12:25-től – az M4 Sporton, a második szabadedzést pénteken 16:55-től az M4 Sport+/Duna World csatornán nézhetik. Az időmérőt rendhagyó módon a Dunán követhetik szombaton 16 órától, míg végül a futam vasárnap 15 órakor rajtol Barcelonában és az M4 Sporton.

Az exrémsportok kedvelőit igazi fesztivál várja csütörtöktől vasárnapig Budapesten, ugyanis a magyar fővárosban találkozik az extrémsportosok krémje az olimpiai indulási jogért. A BMX, a breaktánc, a gördeszka és sportmászás sportágak képviselőinek látványos bemutatóit, az utcai sportok olimpiai fesztiválját június 20-23. között élőben követhetik az M4 Sporton, az M4 Sport+/Duna World csatornán, valamint Nemzeti Sportrádióban és az m4sport.hu oldalon.

Népes magyar küldöttség részvételével folynak a belgrádi vizes-Eb küzdelmei, ez az utolsó lehetőség hazánk sportolóinak, hogy kvótát szerezzenek a párizsi olimpiára. A vasárnapig tartó tornát az M4 Sporton, az M4Sport+/Duna World csatornán és az m4sport.hu oldalon láthatják és a Nemzeti Sportrádióban hallhatják.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is Pannonhalma környékén rendezik meg az országúti országos kerékpár bajnokságot. A június 23-i program férfi mezőnyversenyét az M4 Sport adja 17:15-től.

fotó: MTVA