Álomutazáshoz hasonlította kapcsolatukat Magyarország egyik legismertebb házaspárja

0
45

Legendás szerelmükről vallott Balázs Klári és Korda György az Önök kértékben. Egy 1980-as felvétel teremtett nosztalgikus hangulatot a kívánságműsorban, amelyben a házaspár nemcsak a 42 évvel ezelőtti duettjükről árult el titkokat, hanem arról is, milyen pólóban fogadják mostanában őket koncertjeiken rajongóik.

Korda György és Balázs Klári dalait gyakran kérik, küldik az Önök kérték nézői. A megújult formában, hétköznap délutánonként jelentkező kívánságműsor látta vendégül az ismert házaspárt, akik egyébként nagy rajongói a műsornak, mint mondták, amikor csak tehetik, megnézik. Természetesen a nézők két slágerüket is láthatták az adásban. Az egyik egy 1980-as felvétel volt, amely kapcsolatuk hajnalán készült.

„Ekkor kezdődött a közös életünk, amely azóta tart. Mindez olyan, mint egy álomutazás” – fogalmazta meg érzéseit 42 éve tartó kapcsolatukról Balázs Klári. A házaspár nevéhez számos sláger fűződik, Reptér című daluk újrafeldolgozása akkora siker, hogy minden koncertjükön kétszer kell eljátszaniuk, sőt rajongóik „reptér” feliratú pólókban fogadják őket fellépéseiken.

Továbbra is nagyon sok kérés érkezik a műsorhoz, nemcsak Magyarországról, valamint a határon túli területekről, hanem Ausztráliából, Svédországból, sőt az Amerikai Egyesült Államokból is, mesélte a megújult Önök kérték műsorvezetője, Bényi Ildikó a Család-barátban. Kiemelte, sokszor kérnek az unokák dalt a nagyszülőknek és bár sok régi felvétel található ma már a videómegosztókon, de nem minden. Kincseket rejt az MTVA archívuma, emelte ki Bényi Ildikó, aki minden hétköznap 15:25-től várja a Dunán a nézőket.

Az Önök kérték adása Korda Györggyel és Balázs Klárival az alábbi linkre kattintva nézhető meg:

https://mediaklikk.hu/video/onok-kertek-2022-01-27-i-adas/

A Család-barát beszélgetése Bényi Ildikóval pedig IDE kattintva nézhető újra!

Az Önök kérték minden hétköznap délután 15:25-től várja a nézőket a Duna képernyője elé, az adásokat pedig megismétli a Duna World, 18:30-tól.

Az Önök kérték adásai újranézhetők 60 napig a MédiaKlikken!