Horvát−magyar kosármeccs Eszéken

0
201
P8132695

Augusztus 24-én az eszéki Gradski Vrt fog otthont adni a horvát és a magyar kosárlabda válogatott európai bajnoki selejtező mérkőzésének.

2012. augusztus 24-én 20 órakor az eszéki Gradski Vrt arénában izgalmas meccsre fog sor kerülni, az EB selejtező 3. mérkőzésére, ahol a horvát válogatott csap össze a magyarral. Mindkét fél javában készül a megmérettetésre, a horvátokon és a magyarokon túl az ukránok, a ciprusiak és az osztrákok vannak benne ebben a csoportban, amelyből a két legjobb jut tovább a jövőre Szlovéniában rendezett Európa Bajnokságra.

− Nagyon meg vagyok elégedve a csapat összetételével, természetesen továbbjutásra számítunk. Az elmúlt években a magyar csapat is sokat fejlődött, így úgy érzem, izgalmas mérkőzésnek nézünk elébe. A selejtező csoport egyik résztvevő csapata sem fogja harc nélkül feladni, és nem is becsülünk alá senkit. Az biztos, hogy a fiúk megtesznek majd mindent a továbbjutásért – nyilatkozta lapunknak Zoran Helbich, az Osječki Sokol Kosárlabda Klub edzője, az eszéki mérkőzés főszervezője.

Az eszéki klub nagyon jó kapcsolatot ápol több magyarországi kosárlabda klubbal, többek között a pécsivel is, akikkel közös edzéseket is szerveznek. A szervező minden szurkolónak izgalmakkal teli időtöltést ígér, a szünetekben pedig programok és nyereményjáték is várja az odalátogatókat. A jegyek elővételben 30 kúnás áron vásárolhatók a Gradski Vrt-ben működő Pit Line kávézóban és a Hotel Osijekben.