Üzletember-találkozó az eszéki Őszi Vásáron

0
83

A CED – Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. eszéki irodája által szervezett üzletember-találkozó kapcsolatteremtésre adott lehetőséget hazai vállalkozóinknak magyar, illetve horvát cégek képviselőivel.

A múlt hét végén rendezték meg az Őszi Vásárt az eszéki Pampas kiállítócsarnokban. A rendezvény keretében üzletember-találkozót szervezett a CED – Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. eszéki irodája a vállalkozók közötti kapcsolatteremtés céljából. A vásáron idén hat magyarországi cég és három hazai családi mezőgazdasági vállalkozás mutatkozott be.

– A Beszállítói lehetőségek a gazdaságfejlesztési programban címet viselő üzletember-találkozó hazai vállalkozóknak és mezőgazdasági kereskedőknek adott lehetőséget arra, hogy kapcsolatokat építsenek magyarországi és horvátországi cégekkel. Személyes beszélgetésekre is alkalom nyílt a leendő üzleti partnerek között – nyilatkozta lapunknak Palizs-Tóth Hajnalka irodavezető, hozzátéve, mindenki hasznosnak érezte a rendezvényt a jövő szempontjából is.