Újbezdáni Művelődési Egyesület: a jövő év is legyen olyan mozgalmas, mint az idei

0
29

Vasárnap tartotta tisztújító közgyűlését az Újbezdáni Művelődési és Művészeti Egyesület, melyen Horvát Ibolya elnök asszonynak és Gál Lívia alelnöknek szavaztak bizalmat a további négy évre is.

Eredményes évet tudhat maga mögött az újbezdáni Művelődési Egyesület, hangzott el a közgyűlésen. A szervezet a járványhelyzet okozta nehézségek ellenére meg tudta tartani minden tervezett programját, melyek között új rendezvény is szerepelt – a kukoricafesztivál hatalmas sikert aratott a résztvevők körében, melyet a jövőben is megszerveznének. Beszéltek a jövő évi programokról is, minden hagyományos rendezvényüket megtartják 2022-ben is, ezenkívül van egy új ötletük: tökfaragó nappal bővítenék őszi programjaik sorát.

A közgyűlésen az egyesület tagsága és vezetői mellett jelen volt Jankovics Róbert parlamenti képviselőnk, a HMDK elnöke is.

Tisztújításra is sor került, a tagság Horvát Ibolya elnököt és Gál Lívia alelnököt bízta meg az egyesület vezetésével a következő négy évre is.

– Közgyűlésünk alkalmat adott arra is, hogy átírassuk egyesületünk címét a kultúrotthonról az új székházunkra, hogy ez ne akadályozza a pályázást, ami alapfeltétele az önálló működésünknek – nyilatkozta lapunknak Horvát Ibolya.

Gál Líviától megtudtuk, idén Mikulás-napi ünnepséget szerveznek még, ebben nagy szerepe lesz a Komikus Színjátszó Csoportnak, a Turi-muri nevű használtárupiaccal pedig a jótékonykodásra helyezik a hangsúlyt.