Új lendülettel a csúzai fiatalokért

0
81

Szombaton tisztújító közgyűlést tartottak a csúzai Ács Gedeon Magyar Ifjúsági Egyesületben. A Kossuth egykori lelkészéről elnevezett egyesület új vezetése nagy tervekkel vág bele a munkába.

A csúzai székhelyű Ács Gedeon Magyar Ifjúsági Egyesület 2006-ban alakult. A szervezet létrejötte óta hozzájárul a falu társadalmi életének színesebbé tételéhez, és összefogja a fiatalokat. Az évek során a szervezetben több generációváltás is volt, egy ilyennek jött el ismét az ideje. A tisztújító jellegű közgyűlésre az egyesület székhelyén, a „diszkóként” is ismert Ifjúsági Otthonban került sor, ahol a régi vezetőség lemondása után a tagok új embereket választottak a szervezet élére. Az elnök Hordósi Dániel lett, aki az évek folyamán a különböző egyesületekben való tevékenységével már több ízben is bizonyított.

– Megtiszteltetés számomra, hogy engem választottak a szervezet élére, úgy gondolom, hogy közös munkával sokat tehetünk majd a falunkért és a helyi fiatalokért. Sok tervünk van a jövőre nézve, melyek közül talán a legégetőbb a szervezet által használt bútorzat és technikai felszerelés felújítása, és természetesen rendezvényeket is fogunk tartani – mondta Hordósi Dániel, aki ezúton is szeretné megköszönni elődei munkáját.