Szakmai kiállításon a HMDK Gazdakör tagjai

0
135

A HMDK Gazdakörének tagjai idén is ellátogattak a budapesti AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállításra. Az eseményen a látogatók megismerhették a legmodernebb technológiákat és bepillantást nyerhettek a jövő mezőgazdaságába.

Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállítás Kelet-Közép-Európa legnagyobb mezőgazdasági vására, melyre minden évben ellátogatnak a HMDK Gazdakörének tagjai is. A négy napig tartó rendezvényen 350 kiállító vett részt, a piacvezető márkáktól kezdve a kisebb vállalkozásokon át a speciális szolgáltatásokat nyújtó cégekig. Az idei rendezvény iránt óriási volt az édeklődés, csaknem 45 ezer látogató kereste fel az expót, köztük a HMDK Gazdakörének tagjai is, akik közösen látogattak el az eseményre.

– Már több éve szervezünk utazást a budapesti mezőgazdasági kiállításra. Gazdakörünk tagjai főként mezőgazdasággal foglalkozó emberek, akik így új információkhoz juthatnak, és meg is nézhetik azokat a gépeket, amelyeket a jövőben be szeretnének szerezni – nyilatkozta lapunknak Péter Valentina, a Gazdakör falugazdásza.