Ötödik alkalommal hirdeti meg a Nemzetpolitikai Államtitkárság a Miénk a város! játékot

0
323
mienk_a_varos

A Nemzetpolitikai Államtitkárság idén ötödik alkalommal hirdeti meg Miénk a város! című játékát, amelyre 6-10 éves óvodások és kisiskolások jelentkezését várják. A verseny idén egy különleges elemmel is kiegészül: a Mátyás király legújabb kalandjait felidéző interaktív mesekönyv – melyet Lackfi János írt és a BOOKR Kids csapata készített – a gyerekeket hivatott ösztönözni a versenyre való jelentkezésben és a történelmünk iránti érdeklődésben.

A Nemzetpolitikai Államtitkárság Miénk a város! nevű vetélkedőjén az eddigi évekhez hasonlóan az érdeklődő és kihívásra nyitott gyerekek különböző feladatok megoldásával mutathatják meg tehetségüket és kreativitásukat. A négy héten át, december 8-ig tartó program idén kiegészül egy digitális mesesorozattal, amely a Mátyás király legújabb meséi nevet viseli és Lackfi János József Attila-díjas író, Czuder Tamás grafikusművész és az interaktív mesekönyvekkel foglalkozó BOOKR Kids csapatának közreműködésével készült. A sorozat két részből áll: a beharangozó mese már megtekinthető a BOOKR Kids weboldalán vagy magában a Mesetár-alkalmazásban, a második rész pedig a versenyzők négy hét során beérkező válaszaiból fog megszületni, december végén!

Idén a játék november 13-án indul és december 8-án zárul. A játék a www.mienkavaros.hu oldalon, a Mátyás király medvét aprít című mese pedig a Google Play-ből és App Store-ból letölthető BOOKR Kids Mesetárban, vagy a BOOKR Kids honlapján érhető el.

- Reklám -

A Nemzetpolitikai Államtitkárság és a BOOKR Kids által közösen lebonyolított Miénk a város! vetélkedőn a gyerekek napról napra gyűjthetik a pontokat, szorgalmuk pedig nem marad jutalom nélkül: minden játékos ajándékba kap egy fejlesztő feladatokkal teli Mátyás király foglalkoztatófüzetet, a kétszáz legtörekvőbb és legszorgalmasabb gyermek pedig egy 3 hónapos használatra jogosító BOOKR Kids Mesekártyával lesz gazdagabb!

BOOKR Kids: https://bookrkids.com/meselanc-mienk-a-varos

Google Play letöltés: https://goo.gl/kaaCNd

App Store letöltés: https://goo.gl/nLz9fd

 

http://mienkavaros.hu/