Összejövetel a farsang jegyében

0
88

Elindította heti klubdélutánjait a Baranyai Magyar Katolikus Nőegylet. A mostani összejöveteleket a farsang jegyében tartják meg, szerdán és csütörtökön farsangi fánkkal kedveskedtek a klubestek résztvevőinek.

A járványhelyzet miatt hosszú ideje nem gyűltek össze a Baranyai Magyar Katolikus Nőegylet tagjai, de most végre ismét „szolgálatba helyezték” magukat. Beindították heti klubdélutánjaikat, szerdánként gyűlnek össze a HMDK pélmonostori székházában. A találkozók célja elsősorban a kapcsolattartás, de különböző tematikus programokat is tartanak. Mivel most farsang ideje van, így az egyesület az ezzel kapcsolatos hagyományokra helyezi a hangsúlyt, például farsangi fánkot készítenek nemcsak szerdai összejövetelükön, hanem csütörtökön is, amikor a férfiak gyűlnek össze kvaterkázni.

Kovács Ferenctől, a HMDK pélmonostori alapszervezetének elnökétől megtudtuk, az elkövetkező időszakban is rendeztek még programot a farsang jegyében, minden eseményre a járványügyi előírások betartásával kerül sor.

A nőegylet a programját Pélmonostor város támogatásával valósította meg.