Megújult szalonban, modern eszközökkel várja a szépülni vágyókat

335

Kolić Szilvia nyolc éve nyitotta meg saját kozmetikai szalonját Eszéken, ahova számos horvátországi magyar hölgy is jár. Széles szolgáltatási palettáját immár a felújított szalonban kínálja a vevőkörének.

Vannak, akik úri passziónak tartják, mások viszont kötelezőnek a kozmetikushoz járást. Akárhogy is, egy kozmetikai kezelés remek lehetőség arra, hogy formában tartsuk a „kültakarónkat” akkor is, ha olyan szerencsések vagyunk, hogy nincsenek bőrproblémáink. Kolić Szilvia 2012 óta kozmetikusként segíti a nőket az arc- és testápolás területén, nyolc éve a saját eszéki szalonjában.

A pandémiás évek után időszerűnek tartott egy komolyabb felújítást, így egy egyhetes renoválás után immár teljes pompájában ragyog a szalon. Az egész család besegített a szalon új köntösbe öltöztetésébe, így a tulajdonos elmondása szerint egy igazi „szépségszigetet” varázsolt a helyből.

– Számomra az a legnagyobb elismerés, amikor az ügyfeleim úgy érkeznek meg hozzám, hogy ide szinte megpihenni járnak, és feltöltődve, nem mellékesen a szépségükért sokat téve távoznak. Fontosnak tartom, hogy új módszereket megismerve továbbképezzem magam az arc- és testápolás terén. Nemrég három új eszközt is vásároltam, amelyek által a klienseimnek a legjobb szolgáltatást tudom nyújtani – mondta a kozmetikus.

A már jól ismert kozmetikai kezelések mellett a szalonban így helyet kapott egy tű nélküli mezoterápiás gép, más néven elektroporáció, ami a leghatékonyabb tű nélküli hatóanyag-bejuttatást teszi lehetővé a bőr mélyebb rétegeibe. Nem csak a ráncokat csökkenti hatékonyan, de a megfelelő hatóanyagok kiválasztásával a bőrproblémák jelentős részére is megoldást nyújt. A másik módszer a presszo- vagy nyirokérterápia, ez potenciálisan karcsúsítja az adott testrészeket a folyadék mennyiségének csökkentésével. Emellett egy elektromos fogyáselősegítő és narancsbőrcsökkentő gép kezeléseire is lehet jelentkezni a Silvia kozmetikai szalonba.

– A legtöbb vendégem számára a különféle arckezelések vannak az első helyen. A nőknél a bőrproblémák már a tinédzserkorban jelentkeznek, később pedig a ránctalanító, bőrmegújító kezelésekre járnak hozzám sokan. Ebben a hideg időben fontos a megfelelő krémek használata, és továbbra sem győzöm hangsúlyozni, hogy ne feledkezzünk meg a smink lefekvés előtti eltávolításáról. Egy kényeztető bőrradírozásért a testünk igencsak hálás lesz a téli időszakban is, ezt azért is érdemes szakemberrel végeztetni, mert biztosan a bőrtípusunknak megfelelő alapanyagokat fogja használni – tanácsolta a kozmetikus.

Szilvia teljesen elégedett, annyit szeretne, hogy szalonja jól működjön, hogy eddigi vendégei továbbra is bizalmukkal tiszteljék meg. Eddig nem panaszkodhat, tele van a határidőnaplója, hiszen a minőségi és precíz munkát minden körülmények között értékelik az emberek.