Laskó: szórakoztató programok a legkisebbeknek

179

A laskói Ifjúsági Egyesület negyedik éve szervez gyermek és ifjúsági sportnapot, kézműves foglalkozás és különböző ügyességi játékok várták a résztvevőket az idein is.

A laskói ifjúsági egyesület 2017-ben hagyományteremtő szándékkal szervezte meg az első gyermek és ifjúsági sportnapot, a rendezvény nagy népszerűségnek örvend, így azóta minden évben megtartják.

A több naposra tervezett rendezvénynek idén csak egy részét tudták megvalósítani a kialakult vírushelyzet miatt, de a gyerekeknek most is sikerült többórás tartalmas és szórakoztató programot szervezni. Különböző kézműves foglalkozások közül válogathattak, de ügyességi és sportjátékokban is kipróbálhatták magukat.

– Egyesületünknek az a célja, hogy minden korosztálynak különböző közösségi programok álljanak rendelkezésére az év folyamán. Sajnos az idén nem tarthattuk meg a húsvétváró rendezvényünket, így nagyon várták már a helyiek, hogy egy olyan összejövetel legyen, ahol kikapcsolódhatnak, feltöltődhetnek és minél több értékes időt tölthetnek el családtagjaikkal és egymással – mondta Munk Erik, az egyesület elnöke.

Az eseményt a zágrábi Kisebbségi Tanács támogatásából valósították meg.