Vidám családi nap Kopácson

0
732
családi-nap

A kopácsi Arany János Kultúregyesület múlt szombaton családi napot szervezett a helyi focipályán, amelynek célja az volt, hogy a szülők a gyerekekkel közös aktivitásokban vegyenek részt. Az összejövetelnek az időjárás is kedvezett, így sok résztvevője volt a szabadtéri programnak.

_DSC2232Mindenkinek szüksége van a napi megfeszített munka mellett a kikapcsolódásra, a családtagokkal közös élményekre. Így hagyományteremtő céllal szervezte meg a kopácsi Arany János Magyar Kultúregyesülete az első családi napot.

Varga József, a kultúregyesület elnöke elmondta, nem véletlen, hogy a nyári szünidő kezdetére időzítették a programot, így a gyerekek és szüleik is szórakoztató családi játékokkal, vetélkedőkkel lazíthattak.

_DSC2255Izgalmasnak és humorosnak bizonyult a váltóverseny, ahol a gyerekek szüleikkel vegyes csapatokat alkotva versenyeztek. Ugyancsak szórakoztató volt az apa-fiú focimeccs és az is, amikor az anyukák hívták ki az apukákat egy labdarúgó-mérkőzésre.

_DSC2517– A családi nap remek kikapcsolódás volt az egész családnak, ahol kicsik és nagyok szórakozhattak együtt aktívan – mondta Varga József, aki hozzátette azt is, hogy a résztvevők kérésére minden évben meg fogják szervezni ezt a programot.