Várdaróci óvodás ért el második helyezést a kokárdapályázaton

280

A budapesti Magyarság Háza 2023-as Kárpát-medencei meghívásos óvodai kokárdapályázatára több mint 400 pályamű érkezett be, a kis képzőművészek közül a Gerle Óvoda várdaróci tagozatának egyik óvodása „ezüstérmes” lett.

A Magyarság Háza szervezte idei meghívásos óvodai kokárdapályázaton a Bellyei járás Gerle Óvodájának három tagintézménye, a kopácsi, a várdaróci és a laskói is részt vett. Az egész Kárpát-medencéből több mint 400 pályamű érkezett be, közülük pedig egy várdaróci óvodás rajza került a második helyre. A gyerekek és az őket segítő pedagógusok egy-egy pólót, az óvodák pedig egy-egy ajándékcsomagot nyertek. Az első három helyezett és óvodája külön jutalomban részesült.

Kupina Lora rajzát a több száz munka között értékelte a második legjobbnak a bírálóbizottság. Az óvoda jutalma volt egy, a Közlekedj okosan! című előadás megtekintése, amelyet Gál Natália és Ferenczi Attila, a beregszászi színház tagjai hoztak el a gyerekeknek a kopácsi óvodába. A hétfői előadást mindhárom tagozati óvoda gyerekei megnézték, és nagyon élvezték a vidám hangulatú, oktató jellegű színdarabot. A műsor végén a színészeket a második helyezett kislány egy rajzzal ajándékozta meg.