ÚJABB FOCISIKER: megvédték bajnoki címüket a Várdaróc FC legfiatalabbjai

30

A Várdaróc futballklub kezdő és előkezdő csapata is részt vett a pélmonostori teremlabdarúgó-bajnokságon, az előkezdők, megvédve címüket, ismét bajnokok lettek.

December 23. és január 8. között zajlott a pélmonostori teremlabdarúgó-bajnokság, amelyre előkezdő, junior, szenior és veterán kategóriában is nevezhettek csapatok.

A Várdaróc futballklubban a felnőtt csapat sikere, úgy tűnik, a gyerekeket is motiválja. Kiss Dáriótól, a klub egyik vezetőjétől megtudtuk, jelenleg is annyi a fiatal, hogy két csapatot is indíthattak a pélmonostori tornára.

– A kezdő és az előkezdő csoportból is indítottunk csapatot a tornára, közülük az előkezdők, akik tavaly is bajnokok lettek ugyanezen a tornán, most sikeresen megvédték címüket. A döntőt a nagy focimúlttal rendelkező hercegszőlősi Borac csapata ellen játszottuk, akiket 3-1-re sikerült legyőznünk, de ezenkívül is parádésan szerepeltek a gyerekeink, a házigazda pélmonostoriak ellen például 2-0-ra nyertek – nyilatkozta lapunknak Kiss Dárió, hozzátéve, másik csapatuk legalább ilyen jól játszott, akik szintén közel voltak hozzá, hogy bejussanak az elődöntőbe.

A legkisebbek szereplése megerősíti a Várdaróc FC vezetőit abban a hitükben, hogy jó munkát végeznek, ezt a gyerekekkel a továbbiakban is lelkesen fogják folytatni.

Kiss Dárió ezúttal is elmondta, a legfontosabb természetesen a sport szeretete és a lelkes hozzáállás, amit a gyerekek a felnőttektől látnak a klubban, s ami a szülőkre is hatással van, egyre többen íratják be csemetéjüket a klub fociiskolájába. De mindez nem lenne elegendő a szükséges anyagiak nélkül, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásának köszönhetően rendelkeznek a megfelelő feltételekkel, amelyek a komoly és sikeres munkához kellenek.