Újabb botrányos felvétel!

143
BANANAMEN

Újabb botrányos felvételt juttattak el szerkesztőségünkbe, amelyen egy közismert személy látható, ahogy hétről hétre megdézsmálja az eszéki magyar iskolaközpont élelmiszerraktárát.

A Központ igazgatójáról, Kucsera Bandiról készültek a kompromittáló felvételek, akit annak ellenére neveztek ki igazgatónak, hogy mind a tanárok, mind a szülők tüntettek ellene.

Kucsera Bandi úgy került az intézmény élére, hogy azt Sója és Juhász kieszközölte számára a zágrábi minisztériumban, ugyanis koalíciós feltételként szabták, hogy ők nevezhessenek ki igazgatót a HMOM Központ élére.

A felvételen jól látható, ahogy az igazgató feleségével és kiskorú fiával hétvégenként élelmiszert visz ki az intézmény élelmiszerraktárából.

A felvétel mellé egy kísérőlevelet is küldtek szerkesztőségünkbe, amit az iskolába járó diákok szüleinek címeztek, és amelyben egyéb, a helyzetével való visszaélésekre hívják fel a figyelmet.

A levelet és a felvételt elküldték az Oktatási Minisztériumba, Eszék polgármesteri hivatalába, az oktastási felügyelőségre és a sajtónak.

{module Video-net.hr}

www.net.hr