Újabb adomány a várdaróci labdarúgóknak

144
Labdarugok-1

Várdaróc – Értékes sportszerekkel lett gazdagabb a várdaróci labdarúgó-egyesület a napokban Karakas Attila Németországban élő vállalkozó jóvoltából.

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) felmérése szerint a labdarúgást világszerte több mint 240 millió ember játssza rendszeresen több mint 200 országban. Hétvégenként több millió néző követi nyomon kedvenc csapatának játékát a helyszínen vagy televízión keresztül. Fontos szerepet játszik a szurkolók, a helyi közösségek és a nemzetek életében is; ezért azt állítják róla, hogy ez a világ legnépszerűbb sportja.

A várdaróci focicsapat csak a baranyai ligában játszik, de az utóbbi időben szinte hétről hétre nőtt a szurkolótáboruk, ugyanis sorra nyerték a meccseket,  eredményeikről pedig szélesebb körben is tudomást szereztek, aminek köszönhetően támogatók is jelentkeztek. Így épülhetett meg az új öltöző is, a napokban pedig egy értékes sportszerekből álló csomaggal lettek gazdagabbak Karakas Attila Németországban élő vállalkozónak köszönhetően.

– Úgy gondolom, hogy ez a csapat bizonyított az elmúlt időszakban, ezért döntöttem úgy legutóbbi látogatásomkor, hogy támogatni fogom őket. Most labdákat, sípcsontvédőket, kapuskesztyűt hoztam, és megígértem nekik, hogy a jövőben is támogatni fogom őket – mondta Attila.

A csapatnak minden támogatás jól jön – mondja Hegedűs Hajnó, a labdarúgó-egyesület elnöke, így a várdaróci származású Karakas Attila ajándékának is nagyon örülnek, és igyekeznek a jövőben is rászolgálni.