Ülésezett a HMDK sepsei alapszervezete

139
08-SEPSE-2-1

Sepse – A HMDK sepsei alapszervezete a hét végén ülést tartott, amelyen beszámoltak az elmúlt időszak eseményeiről, eredményeiről, és az idei évre tervezett programok megvalósításáról is tárgyaltak.

A HMDK sepsei alapszervezetének háza táján ősszel nagy volt a munka, hiszen székházuk felújítása hónapokon keresztül tartott. A tatarozás sok időt vett igénybe, az áramot, a vizet is be kellett vezetni, de a végeredmény mindenkit elégedettséggel töltött el, hiszen az egyesületnek immár van székháza, ahol különféle programokat szervezhetnek.

– Az ülésen szó esett az őszi munkálatokról, valamint hogy végre birtokba vehettük a házat. A Vince-napot már itt tartottuk, és a majálist is itt szervezzük. Emellett festészeti alkotótábort és vidám estet is szeretnénk szervezni a közeljövőben – nyilatkozta lapunknak Rabbi Ferenc, az alapszervezet elnöke.

A székhely nagyon fontos előrelépés az egyesület számára, hiszen ez idág nem volt lehetőségük olyan rendezvényeket szervezni, amelyek zárt helyiséget igényelnek, így a tavalyi év legnagyobb eredménye mindenképpen a székház rendbetétele volt.

Az ülésen részt vett Jakab Sándor a HMDK elnöke is.