Tánccsoportok jutalomkirándulása

0
63

A Várdaróc Magyar Kultúregyesület a tánccsoportjai tagjainak és a szülőknek szervezett kirándulást a Papuk Nemzeti Parkba múlt szombaton.

A Várdaróc Magyar Kultúregyesület 17 évvel ezelőtt alakult meg, jelenleg gyermek és ifjúsági tánccsoportjuk van, több éve foglalkoznak a néptáncosok utánpótlás-nevelésével.

– Folyamatosan csatlakoznak hozzánk az új tagok, ma közel harminc kistáncosunk van, a gyerekek szorgalmasan gyakorolnak. Fellépésből az elmúlt két évben kevesebb volt, de volt lehetőség a bemutatkozásra, és most újra elkezdtek érkezni a felkérések, így a következő hónapok biztosan mozgalmasak lesznek. Motivációs és csapatépítési szándékkal ezért egy jutalomkirándulással leptük meg a gyerekeket – mondta Micheli Zsolt, a Várdaróc Magyar Kultúregyesület elnöke.

A Gerle gyermektánccsoport tagjai, szüleik és az Alfalusi Ifjúsági Tánccsoport tagjai egy szép és tartalmas napot töltöttek el a Papuk Nemzeti Parkban.

Az egyesület a programjait, fellépéseit a zágrábi Kisebbségi Tanácsnál, a Bethlen Gábor Alapnál és a Csoóri Sándor Alapnál elnyert támogatásból valósítja meg.