Szerveznek és támogatnak

0
443
07-le-kopacsi-hmdk-vezetosege

A HMDK kopácsi alapszervezete vasárnap tartotta évi közgyűlését. Farahó Zsolt, az alapszervezet elnöke számolt be az elmúlt időszakról, és az idei évre szóló terveket is felvázolta.

Az évi közgyűlés a civil szervezetekről szóló törvény értelmében az üléslevezető bizottság megválasztásával kezdődött, majd meghallgatták az elnök, Farahó Zsolt beszámolóját, aki az ez évi tevékenységi tervet is vázolta.
Elhangzott, hogy a szervezet az előző évekhez hasonlóan továbbra is fontosnak tartja a nemzeti ünnepekről való megemlékezést, de szerepet vállal minden, a településen tartott  rendezvényen is, így a Kopácsi Halásznapokon is. A lehetőségeikhez mérten támogatták a gyerekeket is, így az óvoda végzőseit, a ballagókat minden évben egy iskolakezdést segítő csomaggal ajándékozzák meg. Ezenkívül a karácsonyi csomagokat is a HMDK-alapszervezet támogatásából vásárolják meg a helyi iskolásoknak és az óvodásoknak. Idén először a Halász labdarúgó-egyesület gyermekcsapatát is támogatták, akiknek sportfelszerelést vásároltak.
A beszámolókat követően az elnökségbe új tagokat választottak, és az egyik alelnöki poszton is változás történt. Az új alelnöknek Facskó Mónikát javasolták és választották meg.
Az ülésen részt vett Jakab Sándor és Jankovics Róbert, a HMDK elnöke, illetve ügyvezető elnöke is.

 

{fcomments}