Sepseiek Magyarhertelenden

69

A HMDK sepsei alapszervezete az idei évben még egy anyaországi kirándulást szervezett a tagjai számára, amelynek keretében Magyarhertelendre látogattak.

Magyarhertelend vonzereje a gyönyörű fekvésében, termálvizes fürdőjében, de legfőképpen az itt élő emberek vendégszeretetében rejlik. Kulturális hagyományaik, rendezvényeik és természeti kincseik minden évszakban községükbe csábítják az érdeklődőket. Erre a településre szervezett kirándulást a HMDK sepsei alapszervezete, az egyesületben igencsak aktív közösségi élet zajlik, és saját programjaik mellett nagyon fontosnak tartják a honismereti kirándulásokat is.

– Ezúttal Magyarhertelendre látogattak el egyesületünk tagjai. Fontosnak tartjuk az ilyen jellegű programokat, amelyeknek csapatépítő jellegük is van amellett, hogy megismerkedünk anyaországunk számos csodás vidékével. Nagyon jól éreztük magunkat az egynapos kiránduláson, és a jövőben is szervezünk majd hasonló utakat – nyilatkozta lapunknak Prosszer Horvatin Szanella, az alapszervezet alelnöke.

A kirándulás a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával valósult meg.