REKORD: U Općini Bilje 1052 osobe svojim potpisima poduprle promjenu na čelu Općine

0
21

U trenutku zaključivanja našeg lista dobili smo informaciju kako je Erika Munka, nezavisnog kandidata za načelnika “Pokrenimo općinu Bilje”, poduprlo čak 1052 potpisa mještana Bilja. Ovo slovi za rekordnu potporu u Općini Bilje, iz čega je razvidno da jako puno mještana priželjkuje promjenu na čelu Općine.

Nezavisna lista pod vodstvom Erika Munka “Pokrenimo općinu Bilje”, lista je koju čine predstavnici različiti strukovnih opredjeljenja – poljoprivrednici, sportski djelatnici, djelatnici u turizmu, poduzetništvu te drugi. Cilj im je da svojim radom u zajednici omoguće bolje životne uvjete svakom stanovniku Općine Bilje.

16. svibnja odlučuje se da li ćemo pružiti potporu starome čelništvu ili bismo rado vidjeli nova lica na čelu Općine Bilje. Iz 1052 potpisa nedvosmisleno slijedi da jako puno mještana žele vidjeti nova lica na čelništvu općine.

- Reklám -

– U ime članova liste i mene zahvaljujem se tim 1052 osobama koje su me podržale svojim potpisom na nezavisnoj listi pod sloganom “Pokrenimo općinu Bilje”. To je velika čast i velika odgovorsnot za nas. Općina Bilje je jedna od najvećih lokalnih samouprava u Baranji i zbog toga nije svejedno tko će ju voditi iduće 4 godine. U interesu razvoja općine svakoga molimo da nas svojim glasom podrži 16. svibnja – rekao je Erik Munk, kandidat za načelnika.