REKORD: A Bellyei járásban 1052 ember támogatja a változást

0
167

Lapzártánk idején kaptuk a hírt, hogy a Munk Erik elöljárójelölt és a „Hozzuk lendületbe a Bellyei járást!” szlogen alatt indított független lista 1052 támogatói aláírást gyűjtött. Ez a Bellyei járásban rekordmennyiségű támogatásnak számít, így egyértelmű, hogy az emberek változást akarnak.

A „Hozzuk lendületbe a Bellyei járást!” szlogent tűzte zászlajára a Munk Erik vezette független lista, amelyet különféle szakterületeken – mezőgazdaság, sport, idegenforgalom, vállalkozás stb. – tevékenykedő jelöltek alkotnak. Céljuk, hogy közösségi munkájukkal jobb életkörülményeket teremtsenek a Bellyei járás minden lakosának.

Május 16-án arról is dönthetünk, hogy a régi vezetést támogatjuk, vagy pedig új arcokat szeretnénk látni a Bellyei járás élén. Az 1052 támogatói aláírásból egyértelműen az következik, hogy az emberek új arcokat látnának a járás élén.

- Reklám -

– A magam és a listám tagjai nevében is köszönetemet fejezem ki annak az 1052 személynek, aki aláírásával támogatta az én jelölésemet és a „Hozzuk lendületbe a Bellyei járást!” szlogen alatt indított független listát. Ez nagy megtiszteltetés és óriási felelősség is számunkra. A Bellyei járás a Drávaszög egyik legnagyobb önkormányzata, ezért nem mindegy, hogy ki vezeti majd a következő négy évben. Mi a járás fejlődése érdekében „szállunk ringbe” május 16-án, mindenkit arra kérünk, hogy szavazatával is támogasson bennünket – mondta Munk Erik elöljárójelölt.