Reflektorfényben a Várdaróc FC

0
87

A Várdaróc FC háza táján folyamatosak a fejlesztések, ami meg is látszik a csapat eredményein. Ezek sorában legutóbb a várdaróci focipálya világítása épült meg, így mostantól akár este is tud edzéseket tartani a csapat, a következő lépés pedig az öltöző rekonstrukciója lesz.

A Várdaróc FC sikeresen zárta a járvány miatt kissé rendhagyó 2019-2020-as idényt, melyben megszerezte a bajnoki címet. Hasonló elszántsággal vágtak neki az idei szezonnak is, mely nemrégiben vette kezdetét. Az új idény elején számos új játékos érkezett a csapathoz, és az infrastruktúrát is fejleszteni tudták. Első lépésként a focipálya világítását sikerült megoldani, aminek köszönhetően a csapat este is tud edzéseket tartani, ez főleg ősszel lesz majd fontos, hiszen olyankor korán sötétedik. A nagyteljesítményű, a kor követelményeinek megfelelő világítótestek az egész pályára nappali fényt varázsolnak.

– Fontos volt számunkra a világítás megépítése, hiszen a legtöbb játékosunk csak munka után ér rá, ezért edzéseinket jellemzően az esti órákban tartjuk. Ezzel nyáron nincs semmi gond, azonban ősszel és télen, amikor az időjárás még engedi, igyekszünk a szabad ég alatt edzeni, de ilyenkor korán sötétedik, és nem tudunk sokáig kint lenni. Ennek most vége, hiszen a HMDK hathatós közbenjárására a magyar kormány támogatásának köszönhetően végre reflektorfényben tudunk focizni – mondta Kiss Dárió sportigazgató.

A fejlesztések a közeljövőben tovább folytatódnak, hamarosan megkezdődik a focicsapat öltözőjének a felújítása is.