Óriási támogatottság: 1016 aláírás Horvát Krisztián elöljárójelölt mellett!

AZ ÚJ TÖBBSÉG

0
214

Véget ért az aláírásgyűjtő kampány a május 16-ai önkormányzati választásokon való induláshoz. A Hercegszőlősi járásban sosem látott mennyiségű támogatói aláírás gyűlt össze Horvát Krisztián és csapata mellett.

Az elmúlt héten az aktivisták folyamatosan járták falvainkat annak érdekében, hogy minél több támogatói aláírást gyűjtsenek össze Horvát Krisztián elöljárójelöltnek és csapatának a választásokon való induláshoz. Az akció a vártnál is sikeresebben zajlott, hiszen rendkívül mostoha egészségügyi körülmények között, csupán nyolc nap alatt 1016 járásbeli lakos döntött úgy, hogy változást szeretne, ezért aláírásával támogatta Horvát Krisztiánt és csapatát. Ez is azt bizonyítja, hogy a Hercegszőlősi járás lakosságának a nagy többsége elégedetlen a jelenlegi vezetéssel.

Horvát Krisztián: „A saját és a csapatom nevében köszönöm a rekordszámú támogatói aláírást! De ez még nem elég a győzelemhez. Ha minden aláírónk elmegy szavazni május 16-án, győzni fogunk!”

– A saját és a csapatom nevében köszönöm a rekordszámú támogatói aláírást – ez erőt ad nekünk az elkövetkező hetek kampányához! De ez még nem elég a győzelemhez. Mindenkinek el kell mennie szavazni május 16-án, hogy valódi változások kezdődhessenek el a járásban. Biztos vagyok benne, hogy ez együtt sikerülni fog, hiszen közösségünk minden kétséget kizáróan többet érdemel, mint amit eddig kapott – mondta Horvát Krisztián elöljárójelölt.

- Reklám -