OPĆINA KNEŽEVI VINOGRADI: zašto je važno zajedništvo?

Lokalni izbori 16. svibnja

0
126

U Hrvatskoj će se 16. svibnja održati lokalni izbori, na koje se naša zajednica priprema složnije nego ikada. Stanovnici se raduju da su sukobi u Općini Kneževi Vinogradi stvar prošlosti.

Atila Takač: prvi puta ću nakon 20 godina otići glasovati

-U zadnjih 20 godina nisam išao glasovati, jer sam u obje političke opcije imao prijatelja. Nisam htio da se bilo koja strana uvrijedi što nisam glasovao za nju. Tome je razdoblju sada došao kraj, konačno se u zajednici stvorilo zajedništvo, mir je. Mirne duše ću 16. svibnja izaći na biralište, naime iza kandidata kojemu i ja dajem prednost, Kristiana Horvata, stoji nikada viđeno zajedništvo – rekao je Atila Takač iz Zmajevca.

Melisa Fabian: Napokon vlada zajedništvo u Zmajevcu

-Već odavno smo nastojali da se stanovnici Zmajevca ujedine. I konačno je to i uspjelo u jednom zajedničkom interesu. Nadam se da će ovo zajedništvo biti jako i trajno, već je bilo krajnje dosta neprestanog svađanja. Važno je da naše zajedništvo ostvarimo i na političkoj sferi, na čelništvo naše zajednice je potrebna takva osoba koja podupire ovo zajedništvo, a ne radi u interesu daljnje podjele, ja zbog toga podupirem Kristiana Horvata na izborima 16. svibnja – rekla je Melisa Fabian.

- Reklám -

Atila Sabo: Važno je odgovarajuće zagovaranje

-Na našu malu zajednicu je razdijeljenost ostavila traga. Veliko mi je zadovoljstvo da konačno možemo razmirice ostaviti iza nas i da novo desetljeće znamo započeti zajedno, i stara izreka kaže da je snaga u zajedništvu – rekao je Atila Sabo, predsjednik Gazdinskog kruga DZMH, dodavši kako je u organizaciji koju on vodi već prije nekoliko godina krenula izgradnja zajedništva.

Lajoš Kolar: Trenutno čelništvo općine je iznevjerilo birače

-U Općini Kneževi Vinogradi je teško biti poduzetnikom jer općina ne podupire većinu već udovoljava samo određenom krugu poduzetnika, što je nepravedno. Na prethodnim izborima smo sa cijelom obitelji podržali trenutnu vlast, što se pokazalo velikom greškom. Već slijedeći dan nakon izbora su nas počeli zanemarivati. Osjećam se prevarenim – rekao je Lajoš Kolar, vinar iz Suze, i dodao kako svakoga ohrabruje da 16. svibnja podupre Kristiana Horvata, kako bi se smijenilo trenutno čelništvo.