Općina Bilje: Zašto bismo glasovali za listu Erika Munka?

0
29

Općina Bilje: Zašto bismo glasovali za listu Erika Munka?

U Hrvatskoj će se 16. svibnja održati lokalni izbori, na koje se naša zajednica priprema složnije nego ikada. Erik Munk je nositelj izborne liste u Općini Bilje, koju čine predstavnici različiti strukovnih opredjeljenja – poljoprivrede, sporta, turizma, poduzetništva i sl., i koji se koristi sloganom “Pokrenimo općinu Bilje”. Cilj im je da svojim radom u zajednici omoguće bolje životne uvjete svakom stanovniku Općine Bilje.

- Reklám -

Lajos Déra: “Budućnost pripada mladima”

– Podržavam Erika Munka i listu “Pokrenimo općinu Bilje” jer vjerujem da budućnost pripada mladima, koji se puno bolje snalaze u današnjem svijetu, spremni su na izazove modernog doba. U izazove spadaju i npr. mogućnosti EU projekata, koji mogu značiti veliki korak naprijed u jednoj zajednici, ako se znaju iskoristiti. U odnosu na druge općine, Općina Bilje je, na žalost, zaostala po tome pitanju, jedna mlada ekipa u čelništvu bi to mogla promijeniti. Osim toga, za mene su uvijek bili važni mladi i sport, u kojem sam i ja nekada aktivno sudjelovao. U programu Erika Munka i ovo stoji među prioritetima, što je samo još dodatan plus da ću sigurno glasovati za njih – rekao je Lajos Déra.

László Dankos: Munk može jako puno učiniti za oživljavanje manifestacija, a samim time i za turizam

– Glasovanjem ću iskazati povjerenje Eriku Munku i mladima na njegovoj listi, u kojima još živi jaka volja za učiniti nešto kako bi postigli promjenu u našoj zajednici. Imajući u vidu rad našeg kandidata iz Luga, mogu tvrditi da je uvijek bio aktivan na polju organizacije. Što se tiče većih manifestacija u Bilju, čini mi se da su zadnjih godina izgubile na veličini i značaju, a uvjeren samo kako bi Erik Munk mogao puno učiniti da to iznova oživi i dočeka stari sjaj, što bi puno značilo i za turizam – rekao je László Dankos.

Gábor Vajda: Svim mještanima bi jako puno značilo rješavanje problema sa komarcima

– Erik Munk je iz Luga, i po meni je posve normalno da ću dati glas za onoga koga poznajem. Kao predsjednik vatrogasnog društva i ja držim važnim misliti na mlade i radujem se da u prvotni plan stavljaju borbu protiv komaraca. Invazija komaraca ljeti čini život nemogućim svim ljudima koji ovdje žive i mislim da bi bili zahvalni kada bi se situacija riješila – rekao je Gábor Vajda.

László Molnár: Erik Munk bi kao načelnik, mještanima Kopačeva mogao biti partner

– Za mene je uvijek bio važan razvoj javnog života zajednice, organizacija manifestacija. I, s tog stajališta, mislim da bi Erik Munk, kao načelnik, mogao biti naš dobar partner. Problematika sa komarcima negativno djeluje na aspekat turizma kao jednog od vidova egzistencije mještana Kopačeva i treba hitno rješavanje, na dalje i u infrastruktura u selu već treba investirati: potrebno je popraviti dosta ulica, odnosno tijekom godina se stvorilo više ilegalnih odlagališta otpada čije je saniranje od osnovne važnosti za mještane. 16. svibnja glasam za Erika Munka i listu koje je on nositelj, jer po meni se oni znaju nositi sa problemima – rekao je László Molnár.