Ogromna potpora: Čak 1016 potpisa potpore mještana za Kristiana Horvata, nezavisnog kandidata za načelnika Kneževih Vinograda!

0
102

Danas završava prikupljanje potpisa potpore za kandidate na lokalnim izborima 16. svibnja. Nezavisni kandidat za načelnika Općine Kneževi Vinogradi ostvario je do sada u toj općini nikada viđenu potporu mještana – čak 1016 potpisa potpore.

Proteklog tjedna su aktivisti nezavisnog kandidata Kristiana Horvata obišli mještane svih mjesta u Općini, kako bi u sklopu pretkampanje informirali građane u promjenama koje su njega i njegovu ekipu ponukale na kandidaturu. Shodno tome, prikupljali su i potpise potpore mještana potrebnih za kandidaturu na izborima. Akcija se pokazala uspješnijom od očekivanog, jer je u iznimno složenim, otežavajućim zdravstvenim uvjetima, u svega osam dana prikupljeno čak 1016 potpisa mještana koji žele promjenu na čelu Općine i zbog toga su svojim potpisom pridružili Kristianu Horvatu i njegovom timu.

Kristian Horvat: „Zahvaljujem se u svoje te u ime mog tima na rekordnom broju potpisa potpore! Ali to nije dovoljno za pobjedu. Ako svatko tko je dao potpis potpore izađe na izbore 16. svibnja, pobijedit ćemo!”

– Zahvaljujem se u svoje te u ime mog tima na rekordnom broju potpisa potpore – to nam daje dodatnu snagu za kampanju iduća dva tjedna! Zahvaljujem se i naših 50-ak aktivista, koji su taj enorman posao odradili, sve u skladu sa aktualnim epidemiološkim uvjetima. Međutim, sami potpisi potpore nisu dovoljni za pobjedu na izborima. Svatko mora izaći na izbore 16. svibnja kako bi u općini mogle započeti stvarne promjene. Mještani svih mjesta u Općini bez ikakve dvojbe zaslužuje puno više nego što su do sada imali – rekao je Kristian Horvat, nezavisni kandidat za načelnika.

- Reklám -