NOVI NOGOMETNI USPJESI: Najmlađi članovi NK Vardarac obranili su naslov prvaka

5

Timovi predpočetnika i početnika NK Vardarca sudjelovali su na malonogometnom turniru u Belom Manastiru, predpočetnici su, obranivši naslov, opet postali pobjednici.

U Belom Manastiru se, između 23. prosinca i 8. siječnja, odvijao malonogometni turnir na koji su se mogli prijaviti timovi u kategorijama početnici, juniori, seniori i veterani.

Čini se da u NK Vardarcu, uspjeh tima odraslih motivira i male nogometaše. Od Darija Kiš, jednog od čelnika kluba, doznali smo da je trenutno toliki broj malih igrača, da su na turnir prijavili dva tima.

-Na turnir smo prijavili timove predpočetnika i početnika, od kojih su predpočetnici, koji su i prošle godine osvojili prvo mjesto na ovom turniru, sada uspješno obranili naslov. Odlučujuću utakmicu igrali smo protiv Borca iz Kneževih Vinograda, koji imaju veliku povijest, pobijedili smo ih 3:1, ali su djeca i osim toga imala briljantan nastup, domaćine, belomanastirce, pobijedili su 2:0 – izjavio je za naš list Dario Kiš, dodajući kako je i drugi tim slično dobro igrao i bili su vrlo blizu tome da dospiju u polufinale.

Nastup malih nogometaša potvrđuje čelnicima NK Vardarca da odrađuju dobar posao, djeca će to nastaviti s entuzijazmom.

Dario Kiš i ovaj puta je naglasio kako je najvažnija ljubav prema sportu i entuzijastičan stav, a djeca to u klubu vide od odraslih, sve to utječe i na roditelje, jer sve više djece upisuju u školu nogometa koju vodi klub. Ali, sve to ne bi bilo moguće bez materijalne potpore, zahvaljujući pomoći Zaklade Bethlen Gábor raspolažu s infrastrukturom za ozbiljan i uspješan rad.

Prijevod: Izabela Šegota

A cikk az elektronikus média többféleségének és különbözőségének fejlesztéséről szóló Alap által került társfinanszírozásra.