Nogometni klub Vardarac na pripremnim utakmicama protiv jačih protivnika

119

U razdoblju priprema Nogometni klub Vardarac na travnjak će izaći protiv jačih protivnika kako bi igrači stekli što bolju formu do slijedećeg prvenstvenog kola.

-U razdoblju priprema na travnjaku ćemo imati za protivnike osječku Elektru i Grafičara, Valpovku iz Valpova, kao i ekipe iz Našica i Ladimirevaca – izjavio je za naš list Dario Kiš, član predsjedništva NK Vardarac, dodajući kako su to sve ozbiljni protivnici i igrajući s njima moći će se vidjeti kako trenutno stoji ekipa, odnosno ove će utakmice pomoći vratiti ritam neophodan za nastavak prvenstva. Treninzi u klubu traju već mjesec dana, sada već i djeca održavaju pripreme na otvorenom.

Od Darija Kiša doznali smo i kako je klub sklopio ugovor s prodavaonicom sportske opreme Sportoro gdje će nabavljati svu potrebnu sportsku opremu. I direktoru Sportoroa, Mariju Festeticsu de Tolni puno znači napredovanje i uspjeh vardaračke ekipe, s kojom su sklopili ugovor u znaku uzajamnog interesa.

-Od sada pa na dalje, naš će klub svu potrebnu sportsku opremu nabavljati od prodavaonice Sportoro, službeni sponzor će nam biti sportska marka Lotto. Osim toga, smo ugovorom omogućili svim registriranim igračima kluba, svih dobnih skupina, kupovinu po znatno nižim cijenama, što će posebno obradovati roditelje mlađih kategorija– rekao je Dario Kiš.

Prijevod: Izabela Šegota

A cikk az elektronikus média többféleségének és különbözőségének fejlesztéséről szóló Alap által került társfinanszírozásra.