Nogometaši NK Vardarac imali su uspješnu 2019. godinu

0
24

Prošli tjedan je NK Vardarac održao svoju godišnju skupštinu. Momčad je zatvorila izuzetno uspješnu godinu te je uprava imala o čemu izvjestiti.

Za NK Vardarac je 2019. jedna od najuspješnijih godina od njihovog postojanja. Proljetos su osvojili prvenstvo, a potom su zatvorili iznimnu jesensku sezonu, pobijedom svih 13 utakmica postigavši tako maksimalan broj bodova. Osim toga, našli su se među osam najboljih u Kupu Baranje. Pored toga, odigrali su i niz prijateljskih utakmica, uključujući trećeligašku momčad iz Kozármislenya (Mađarska), Čepina i utakmicu sa Suzom.

Član uprave NK Vardarac, Dario Kiš, rekao je da zasigurno ne bi bili tako uspješni da nije bilo saborskog zastupnika, Robert Jankovicsa i ostalih sponzora – DZMH-a, generalnog konzulata u Osijeku, Općine Bilje, restorana Citadela i Darócz, Barna d.o.o. i seoskih nevladinih organizacija – koje su učinile značajna infrastrukturna poboljšanja oko stadiona. Na sastanku je bilo riječi i o budućim planovima, koji su uključivali daljnja poboljšanja, s posebnim naglaskom na regrutiranje mladih. Što se tiče investicija, planiraju izgradnju nove svlačionice, sportske objekte, klupe i obnovu ograde oko staze. Nadalje, na proljeće će dječja ekipa kluba ići na studijsko putovanje u Rijeku, gdje će pratiti igrače na utakmici HNK Rijeka i Lokomotive Zagreb.

Sastanku su nazočili saborski zastupnik Mađara, Robert Jankovics, izvršni predsjednik DZMH-a, Oliver Matijević i mađarski zamjenik načelnika Općine Bilje, Erik Munk.