NK Vardarac pod reflektorima

0
7

Napredak NK Vardarca primjećuje se i u rezultatima momčadi. Izgrađena je rasvjeta nogometnog igrališta u Vardarcu, tako da od sada momčad može održavati treninge i u večernjim satima, a sljedeći korak biti će rekonstrukcija svlačionice.

NK Vardarac uspješno je zatvorio sezonu 2019.-2020., koja je bila pomalo neobična zbog epidemije koronavirusa te je osvojio naslov prvaka. Sa sličnom odlučnošću su započeli i ovogodišnju sezonu, koja je nedavno počela. S novom sezonom su se momčadi pridružili novi igrači i uspjeli su poboljšati i infrastrukturu. Najprije su riješili osvjetljenje nogometnog igrališta zahvaljujući kojem momčad može održavati treninge i navečer što će biti posebno važno na jesen kada rano pada mrak. Suvremena rasvjetna tijela visokih performansi dočaravaju dnevno svjetlo na cijelo igralište.

– Bilo nam je važno izgraditi rasvjetu, jer je većina naših igrača slobodna tek nakon posla, pa svoje treninge obično održavamo navečer. Ljeti ne predstavlja problem, ali u jesen i zimu, kada vrijeme još dopušta, pokušavamo trenirati na otvorenom, ali rano pada mrak i ne možemo dugo biti vani. Zahvaljujući intervenciji DZMH-a i podršci mađarske Vlade, napokon možemo trenirati na otvorenom u koje god vrijeme želimo – rekao je član predsjedništva kluba, Dario Kiš.

Ulaganja će se u bliskoj budućnosti nastaviti, a obnova svlačionice nogometne momčadi započet će uskoro.