NK Vardarac je nezaustavljiv!

0
13

NK Vardarac je ovog vikenda napravio još jedan veliki korak bliže naslovu prvaka. Ovaj put je naša najjača mađarska momčad u dramatičnoj utakmici svladala svog najvećeg rivala, NK Bratstvo iz Jagodnjaka sa 2:1.

Ovog vikenda počela je proljetna sezona druge županijske nogomatne lige. NK Vardarac je proljetnu sezonu započeo na domaćem terenu, a protivnik je bio veliki rival, drugoplasirani NK Bratstvo – Jagodnjak.

Utakmica je bila vrlo dramatična. Gosti su ušli u vodstvo odmah na početku utakmice, koje su održavali sve do kraja. Međutim, zbog ozljede igrača NK Bratstva – Jagodnjak, sudac je odredio značajan produžetak utakmice tijekom kojeg je NK Vardarac dao dva gola. Prvi pogodak domaćina postignut je u 93. minuti, a nekoliko sekundi prije kraja utakmice, u 96. minuti, sletjela je i druga lopta u mrežu gostiju. Pobjedom su zeleni pijetlovi stekli vodstvo od 8 bodova na tablici, a slijedeću utakmicu igraju ovaj vikend protiv Mirkovca. S obzirom da su od 14 utakmica pobijedili 14, imaju dobre šanse za plasman u prvu županijsku ligu na kraju sezone.

– Vrlo smo ponosni na rezultat, jer smo uložili puno truda kako bi ga postigli. Izniman je osjećaj kad ljudi, usprkos lošem vremenu, izlađu na gledalište i navijaju- rekao je član uprave nogometnog kluba, Dario Kiš, koji je dodao kako je izuzetno zahvalan za svu podršku navijača i partrnera kluba bez koje ne bi bili tu gdje jesu.

Vode i nogometnu akademiju

Kao što smo već izvijestili, NK Vardarac je u siječnju započeo tečaj nogometa za početnike. Dario Kiš je još prošlog prosinca izvijestio da će u budućnosti veliki naglasak dati razvoju dječjeg tima. Žele podići pionirsku momčad na istu razinu kao i odraslu, a da bi to postigli žele okupiti mlađe igrače sa područja Baranje- kao što je to slučaj i s odraslom momčadi- kako bi u o svoj klub doveli najbolje igrače ovog područja.