NK VARDARAC: Broj članova kluba NK Vardarca kontinuirano raste, a prva momčad kluba spremna je za proljetnu sezonu

27

Broj članova NK Vardarca konstantno raste, sve više njih izražava želju za klupskom iskaznicom da bodre zeleno-bijelu mađarsku momčad iz Baranje, koja zaslužuje svaku podršku. Podijelili su novih 34 članskih iskaznica, a uspjesi na pripremnim utakmicama pokazatelji su da je  momčad spremna za proljetne ligaške utakmice.

Kao što smo već pisali, NK Vardarac je od 1. siječnja uveo novi sustav članstva, s kojim rastućem broju članova kluba daju priliku da legalno bodre svoj omiljeni klub s jedne strane, a s druge strane da imaju pristup sportskoj opremi popularnog nogometnog kluba Baranje.

Uveli su tri kategorije članskih iskaznica: navijačka članarina od 10 eura, „zeleno-bijela“ članarina od 80 eura uključuje ulaznice za sve utakmice domaće lige i kupova, te klupsku opremu A kategorije,  a VIP članstvo za 200 eura uključuje ulaznice za sve utakmice domaće lige, kao i svu klupsku opremu.

Nakon  izdanih 11 klupskih VIP iskaznica prije dva tjedna, prošloga tjedna podijeljeno je dodatnih 34 članskih iskaznica (2 VIP, 7 „zeleno-bijelih“ i 25 navijačkih iskaznica).

-I do sada smo znali da imamo jako puno simpatizera, NK Vardarac sada je već poznat posvuda. Otkad je uveden sustav članstva, postoji i službeni „indikator” da je netko vjerni navijač – rekao je za naš list Dario Kiš, jedan od čelnika kluba, dodavši kako je broj članova kluba sada veći od šezdeset, ne samo iz regije, već i šire, čak ima i ljudi s primorja koji su izrazili svoje simpatije prema momčadi podnošenjem zahtjeva za članske iskaznice.

Počinje proljetno prvenstvo

Prva momčad NK Vardarca završila je jesensku sezonu na prvom mjestu, a 24. veljače prvi  puta stupa na teren protiv momčadi Borca iz Bobote.

Pripremni treninzi u tijeku su već od siječnja, u prva dva tjedna mogli su trenirati na pomoćnom terenu osječke Opus Arene.

-NK Osijek dao nam je na raspolaganje stadionski kompleks pomoćnih terena na Opus Areni, svlačionice i teretanu također. Dakle, pripreme su ovdje tekle na puno većem nivou nego što je to moguće na terenu u Vardarcu i zbog toga ne možemo biti dovoljno zahvalni NK Osijeku – izjavio je za naš list Dario Kiš.

Imamo i daljnje potvrde – dodao je – tri igrača su otišla, a stigla su četiri nova napadača.

Marko Dinjar: „Momčad je fizički spremna“

NK Vardarac imao je do sada pet pripremnih utakmica gdje su se borili protiv jačih momčadi: u utakmici protiv NB3 kluba Mohácsa mučili su se s manjkom igrača i odigrali 0-0, a nedavno su svladali momčad NK Svačić Stari Slatinik sa 3:0.

-Rezultat pripremnih utakmica nije toliko značajan, iako iz toga možemo zaključiti da je momčad fizički spremna. Prvenstvo očekujemo s nadom iako se moramo suočiti s jakim momčadima. Ovdje se već borimo za treću Treću NL Istok, učinit ćemo sve za uspjeh – izjavio je za naš list Marko Dinjar, trener momčadi.

Mlađi uzrasti nogometnog kluba također se s puno entuzijazma pripremaju za baranjsku ligu, dok je kod najmlađih početnika prvotni cilj da zavole nogomet, timsku igru i tjelesnu aktivnost. Čelništvo kluba i ovim putem zahvalilo bi roditeljima što iz dana u dan dovoze djecu na treninge, podupiru ih u učenju, a time podupiru i klub, jer su djeca budućnost NK Vardarca.

Prijevod: Izabela Šegota

A cikk az elektronikus média többféleségének és különbözőségének fejlesztéséről szóló Alap által került társfinanszírozásra.