Navijači odsada mogu biti i članovi NK Vardarca

29

Momčad NK Vardarca može se pohvaliti vrlo ozbiljnim napretkom posljednjih godina. Napredovali su tri lige i osvojili dva važna kupa. Krug navijača sve je veći, pa je uprava kluba za potpuno navijačko iskustvo omogućila članarine.

Ulaskom na nogometno igralište ili stadion odmah vas obuzme atmosfera „začinjena” burnim pljeskom i strastvenim skandiranjem. Zajedništvo navijača i entuzijazam za zajedničke ciljeve stvaraju osjećaj kao da su svi dio velike obitelji. Slavlje nakon golova, uzbuđenje i obiteljska atmosfera pridonose da pravi nogometni zaljubljenici budu dijelom zaista nezaboravnog doživljaja tijekom i nakon utakmica. Sve više i više ljudi tvrdi da imaju taj osjećaj navijačkog života i po pitanju NK Vardarca.

Ne samo u cijeloj Baranji i Slavoniji, nego sve više i šire, postaje poznata i prepoznatljiva nogometna momčad u zeleno-bijelim bojama i s maskotom pijetlom, koja puno ulaže u kvalitetan rad i odgoj podmlatka, što se može vidjeti po njihovim rezultatima. Iza sebe imaju brojne sponzore, simpatizere i navijače, koji zahtijevaju i određenu navijačku opremu, a spremni su financijski podržati klub za njihovo posjedovanje.

Budite i vi dijelom obitelji NK Vardarca!

Ovu godinu se uspješni tim može podržati u tri kategorije do 29. veljače 2024. godine. Cijena S – navijačke članarine je 10 eura, L – zeleno-bijele članarine – uključuje ulaznice za sve utakmice domaće lige i kupova, te klupsku opremu A kategorije čija je cijena 80 eura. A VIP članstvo uključuje ulaznice za sve utakmice domaće lige i kupova, kao i svu klupsku opremu koja pripada kategoriji A i B, a može se iskoristiti za 200 eura.

-Ovime svim našim starim i novim navijačima omogućujemo da postanu članovi našeg kluba. Ima onih koji vjerno prate gotovo sve naše utakmice, ali imamo i navijača koji žive dalje, ali se žele učlaniti u klub i na taj način bodriti svoju omiljenu momčad. Inače, divan je osjećaj vidjeti nas kako u „uniformama” bodrimo igrače tijekom utakmica. Ovo također daje veću upečatljivost velikom timu našeg malog sela – izjavio je za naš list Dario Kiš, jedan od čelnika NK Vardarca.

Prvih 11 VIP članova već je moglo osobno preuzeti svoje članske iskaznice i pripadajuću opremu prošloga tjedna.

Bilo koju kategoriju članarine može se uplatiti na žiro-račun kluba (HR6125000091102062037) uz isticanje osobnih podataka ili pak osobno kod predsjednika kluba, Atile Kiša i tajnika Borivoja Stojanovića. Članske iskaznice i pripadajuću opremu u inozemstvo šaljemo poštom, a domaćima uručujemo osobno.

Prijevod: Izabela Šegota

A cikk az elektronikus média többféleségének és különbözőségének fejlesztéséről szóló Alap által került társfinanszírozásra.