Najstariji stanovnici sela su i ove godine dobili darove

48

Čelnici Kulturno-umjetničkog društva Baranyai Júlia u Zmajevcu, sada već tradicionalno, ugodno iznenađuju najstarije mještane sela.

U blagdanskom razdoblju u mnogima se probudi želja za darivanjem, iako je bilo koji dan u godini prikladan za to da osiguramo radost našim sugrađanima. Na taj način razmišljaju i članovi Kulturno-umjetničkog društva Baranyai Júlia iz Zmajevca, koji su drugu godinu za redom darivali najstarije stanovnike sela.

-Za Božić smo darivali djecu, naši programi uglavnom su namijenjeni odraslima, ali ne bismo voljeli zaboraviti niti starije osobe, pa smo i ovu godinu tako započeli što smo poklon paketima iznenadili naša dva najstarija mještanina – izjavila je za naš list Melisa Fabijan, tajnica Kulturno-umjetničkog društva Baranyai Júlia, dodajući kako su s Ištvanom Midlinskim osobno odnijeli poklon pakete Jožefu Tiboru i Ireni Dudaš.

Poklon pakete su kupili uz potporu Zaklade Bethlen Gábor. Osim toga, svaki stanovnik sela je od KUD-a na poklon dobio kemijsku olovku, kao svojevrsnu zahvalu za sudjelovanje na programima društva. Udruga sa zadovoljstvom gleda na proteklu godinu, nadaju se da će i ova godina biti barem jednako uspješna.

Prijevod: Izabela Šegota

A cikk az elektronikus média többféleségének és különbözőségének fejlesztéséről szóló Alap által került társfinanszírozásra.