Nagy volt az érdeklődés a Farm Show iránt

0
113
Bata Botond

Az eszéki sportrepülőtéren idén is megrendezték a vidék legnagyobb mezőgazdasági gépkiállítását, a Farm Show-t. A háromnapos rendezvény iránt az eső dacára is nagy volt az érdeklődés.

Augusztus 27. és 29. között került sor Eszéken az idei Farm Show-ra. A mezőgazdasági munkagépeket bemutató rendezvényen a világ szinte összes jelentősebb mezőgazdasági márkája képviseltette magát, de a kisebb vállalatok is kivonultak. Ennek köszönhetően a látogatóknak volt bőven mit látniuk. A kiállítási darabok között a kombájnoktól és a traktoroktól kezdve a különböző talajlazító és -megművelő gépeken át, egészen a speciális felhasználású masinákig minden megtalálható volt. A kiállítók között volt az eszéki képviselettel is rendelkező magyarországi/vajdasági vállalat, az Agro PMD is. A cég kínálatában minden mezőgazdasági gép megtalálható, a híres nemzetközi gyártók termékeitől egészen a saját gyártmányú mezőgépekig.

– Az Agro PMD egy családi vállalkozás, mely tíz éve van jelen a horvát piacon. Ez idő alatt megismertek bennünket az emberek, akik elégedettek gépeinkkel. Nagyon örülünk annak, hogy Eszéken van egy ilyen rendezvény, hiszen itt így azok is megismerhetnek minket, akik esetleg még nem hallottak rólunk. Kínálatunkban minden mezőgazdasági gép megtalálható, a traktoroktól és kombájnoktól kezdve egészen a kisgépekig. A legbüszkébbek mégis saját gyártmányú és fejlesztésű gépeinkre vagyunk, melyek egyre nagyobb teret hódítanak a régióban – mondta Bata Botond az Agro PMD-től.

Az Agro PMD saját gyártmányú gépei közül a legnépszerűbbek a FOP talajlazítók és földelőkészítők, melyeket a cég által néhány éve megvásárolt törökbecsei IMT gyárban állítanak elő.