Munkamegbeszélés Kórógyon

143
09-krgyi-tallkoz

Kórógy – A HMDK ügyvezető elnöke, Jankovics Róbert múlt hét kedden a kórógyi civil szervezetek vezetőivel és képviselőivel találkozott, ahol több aktuális kérdésről, problémáról tárgyaltak.

A kórógyi megbeszélésen, amelyen jelen voltak a helyi önkéntes tűzoltó-egyesület, a vadásztársaság, a labdarúgó-egyesület képviselői, valamint a helyi hagyományőrző egyesületben tevékenykedő aktivisták, több aktuális téma is napirendre került. Az egyesületek képviselői beszámoltak mindennapi gondjaikról, problémáikról, többek között arról is, amiről már lapunkban is írtunk: a járás részéről nem igazán kapnak támogatást munkájukhoz.

– Egy olyan tevékeny emberekből álló csapatot ismerhettem meg ezen a találkozón, akik már eddig is sokat tettek falujukért, és a továbbiakban is mindent meg fognak tenni érte és azért is, hogy a nagy múlttal rendelkező egyesületek, szervezetek a jövőben se szűnjenek meg. Minden elismerésünk eddigi nagyszerű és odaadó munkájukért; külön is kiemelném a helyi focicsapat vezetőit, azét az ifjúsági csapatét, amely saját kategóriájában az első helyen áll, illetve az önkéntes tűzoltóegylet tagjait, akik évek óta önerőből és a falusiak támogatásából tartják fönn magukat. Reményeim szerint mielőbb megoldást találunk problémájukra – nyilatkozta lapunknak Jankovics Róbert, a HMDK ügyvezető elnöke.