Motoros találkozó tizenegyedszer

0
231
09-motoros

Kiskőszeg – Augusztus 11-14. között 11. alkalommal szervezte meg az Island Pirates Motoros Klub a kiskőszegi Zöldszigeten a Horvátország-szerte, de a környező országokban is nagy népszerűségnek örvendő motoros találkozóját.

A tizenegyedik találkozó is gazdag programot kínált: motoros fölvonulás, esténként pedig közismert zenekarok koncertjeit hallgathatták meg a rendezvényre látogatók.
A baranyai nyár egyik leglátogatottabb rendezvényének idén is kedvezett az időjárás. Az érdeklődés a korábbi évek magas szintjén volt, több mint 500 motoros és közel 2000 „gyalogos” vett részt a négynapos találkozón.
– A találkozó az előző években már bejáródott menetrend szerint zajlott. Csütörtök este megérkeztek az első motorosok és látogatók a Zöldszigetre, így már ekkor elkezdődtek a koncertek. Több hazai és külföldi zenekar adott koncertet a három nap esti óráiban: a By Division, a Mr. Slave, a Novi Val, a Nihil Chips, a The Garden, a Bond Jovi ( Bon Jovi cover band), az Invader, a Cat Paws és a Wasted Generation. A sztárzenekar pedig a Psihomodo Pop volt. Összességében véve nagyon elégedettek vagyunk az idei rendezvénnyel. A zenekarok nagyon jó hangulatot teremtettek, és az időjárás sem szólt közbe – mondta Lefler Attila, az egyik főszervező.
A találkozó tehát idén is sikeresnek bizonyult, így jövőre biztosan számíthatunk a folytatásra.