Miller Zoltán és Vágó Bernadett elmondta, mi a házasságuk titka

34

A Magyarország, szeretlek! két csapatkapitánya, Miller Zoltán és Vágó Bernadett egy előadás során szerettek egymásba, 2017 óta boldog házasok. A Házasság hetében a Duna Család-barát című műsorában a rájuk jellemző játékossággal avatták be a nézőket boldogságuk összetevőibe.

Nemcsak vasárnap esténként a Duna vetélkedőjében, hanem a képernyőn kívül is szívesen társasjátékozik Miller Zoltán és Vágó Bernadett, a Magyarország, szeretlek! zöld és piros csapatának állandó kapitányai, akik egy témaindító kártyajátékkal beszélgettek házasságukról a Család-barát magazin vendégeiként. Az adásból kiderült, mindketten értékelik a hétköznapok apró örömeit, a közös ébredéseket, étkezéseket és a beszélgetéseket.

„Azok a pillanatok a legfontosabbak számomra, amikor közösen tervezünk és döntünk. Legyen az egy hétköznapi, megoldandó feladat, vagy egy olyan fontos döntés, mint például egy költözés. Szeretem, hogy együtt mindig mindent megoldunk” – hangsúlyozta az adásban Miller Zoltán. Felesége, Vágó Bernadett szerint a humor nagy segítség lehet az élet kihívásaival szemben, mint mondja, ez szerencséjükre mindkettőjük erénye.

A pár felidézte az első randevút is, ahol elcsattant közöttük az első csók, megpecsételve az idén már hét éve tartó házasságukat, és arra is fény derült, hogyan telik életük mozaikcsaládként. A teljes beszélgetés újranézhető a Család-barát Médiaklikk-oldalán.

Család-barát, a mindennapjaink része – hétköznaponként 9:35-től és 11 órától a Dunán.

A közmédia a Házasság hete országos rendezvénysorozathoz kapcsolódó tematikus film– és műsorkínálata elérhető a hirado.hu-n.

fotó: MTVA/Kaszner Nikolett