Magyar vállalatok az eszéki Őszi Vásáron

0
56

A múlt hét végén rendezték meg az Őszi Vásárt az eszéki Pampas kiállítócsarnokban. A rendezvényen több magyarországi vállalat is bemutatkozott a CED – Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. eszéki irodájának köszönhetően.

Az Eszéken évente megrendezett őszi vásár betekintést nyújt a nemzetgazdaság legújabb vívmányaiba a mezőgazdaság, az élelmiszeripar és az egészséges élelmiszerek, a fűtés, az energiatakarékosság, a lakberendezés területén, valamint helyi jellegű termékek és szolgáltatások bemutatására is sor kerül. Nem volt ez másként idén sem, hiszen a csarnokokban mézet, bort, házi sajtokat, befőtteket, savanyúságokat, sőt mezőgazdasági drónokat, traktorokat, önműködő porszívókat és sok más érdekes terméket is szemügyre vehettek a látogatók. A vásáron több magyarországi cég is képviseltette magát.

– A CED minden évben igyekszik segíteni a helyi és a magyarországi vállalkozások és termelők megjelenését az Őszi Vásáron. Ez a kiállítás ugyanis kiváló alkalom arra, hogy termékeiket szélesebb körben is megismertessék – mondta Déra Kornélia, a CED eszéki irodájának munkatársa.

- Reklám -