Közös turisztikai csomagot kínál a Kopácsi-rét és a Bellye Rt. pincészete

0
164

A Kopácsi-rét Természetvédelmi Park fogadóközpontjában mutatták be a múlt héten a Kopácsi-rét és a Bellye Rt. pincészetének közös projektjét, egy idegenforgalmi „csomagot“. A „2 az 1-ben“ belépővel a látogatók megnézhetik a természetvédelmi parkot és bort kóstolhatnak régiónk legnagyobb borászatában.

Az idegenforgalmi szezon kezdetével indul a Kopácsi-rét és a Bellye Rt. Pincészetének az együttműködéséből született program, mely régiónk természeti és néprajzi látványosságait, illetve gasztronómiai tartalmait, különös tekintettel a borászatra, hivatott ötvözni.

Az ún. 2 az 1-ben kombinált belépő érvényes a természetvédelmi park látogatására, beleértve a hajókirándulást, valamint a Bellye pincészet borkóstolóval egybekötött látogatására.

A  belépő megvásárlásával a látogatók kedvezőbb áron élhetnek a szóban forgó turisztikai kínálattal, emellett információkat is kapnak más, közeli idegenforgalmi látnivalókról.

A bemutatón elhangzott, noha a projekt a Kopácsi-rét és a Bellye Rt. pincészetének együttműködésében valósult meg, további résztvevők bevonására törekszenek, hogy egy egységes idegenforgalmi kínálatot hozzanak létre Horvát-Baranyában, amely már régóta fontos idegenforgalmi régió az országban, melynek legfőbb értékeit – természeti szépségeit, gasztronómiáját és borászatát – ötvözni nyerő kombináció.