Kiadó apartmanok Várdarócon

762
Lazar-Szilard-3

Várdaróc – A várdaróci Citadella étterem régiószerte fogalommá vált. A legkülönbözőbb vad- és halételekkel csalogatják a vendégeket, hamarosan pedig a megfáradt turista akár több napot is eltölthet a településen, négy kiadó apartman közül is választhat.

Ha Várdarócon át visz az utunk, a Citadella étterem előtt parkoló autók sokaságán biztosan megakad a szemünk. Szinte a hét minden napján telt házzal büszkélkedhetnek, ennek pedig oka van.  Igazi családi vállalkozásként működik az étterem már több mint harminc éve,  a vendégek visszajelzései pedig arra engednek következtetni, hogy meg vannak elégedve a feltálaltakkal. Gyakran vállalnak lakodalmakat, keresztelőket, születésnapokat, egyéb családi rendezvények szervezését is, az viszont mindeddig gondot okozott, hogy nem volt hol elhelyezni a maradni szándékozó vendégeket Várdarócon.

Régi tervét valósítja meg

– Gyakran megfordulnak más országokból érkezett vadászok is éttermünkben. Ha szállást keresnek, mindig Eszékre vagy más településre kell őket küldenem, ezért már régóta terveztem apartmanok nyitását – mondja Lázár Szilárd, miközben körbevezet bennünket az apartmanoknak helyet adó épületben, ahol nagy a sürgés-forgás. Ácsok dolgoznak, akik a tölgyfából készült ágyakat rakják össze, mások a csempékkel bíbelődnek. Minden Szilárd tervei, elképzelései alapján készül itt. A tölgyfa több helyen is megjelenik az épületben, a lépcsőkorlátnál, az ablakok és ajtók szárfáinál. Több ajtón és az ágyakon pedig egy-egy erdei motívum is szerepel. Természetesen ha igény lesz rá, tovább is bővítik az épületet, de bungalók építésén is gondolkodik – ezek azonban egyelőre csak tervek, azt mondja, fő a mértéktartás, először ezt szeretné mielőbb befejezni, és ha minden jól megy, a nyár végén már az első vendégeket is fogadni.

11-vrdarc-1