Képviselői adomány az újbezdáni focicsapatnak

0
51

A HMDK számára mindig is fontos volt a horvátországi magyar sportélet támogatása, ezért lehetőségeik szerint segítették a helyi sportegyesületeket. Legutóbb az újbezdáni focicsapat részesült támogatásban.

Az újbezdáni Munkás Labdarúgó-egyesület több éve a megyei másodosztály élmezőnyéhez tartozik. A tavalyi idényt a második helyen zárták, idén pedig az első hely a cél. Múlt pénteken parlamenti képviselőnk, Jankovics Róbert meglátogatta őket, hogy jobban megismerkedjen a csapattal. A képviselő nem jött üres kézzel, korszerű technikai eszközökkel lepte meg a klubot.

– Nagyon örülünk a képviselő úr adományának, mivel olyan eszközöket kaptunk, amelyekre már nagy szükségünk volt. Sajnos a mai világban az irodai berendezések fogyóeszköznek számítanak, költségvetésünk pedig igencsak szűkös, csak a járástól kapunk támogatást, ezért nagyon hálásak vagyunk Jankovics Róbertnek az adományokért, amit ezúton is szeretnénk megköszönni – mondta Kovács Zoltán, a labdarugó-egyesület elnöke, aki hozzátette, hogy a hétvégén már használatba is vették az új eszközöket és bíznak benne, hogy még sokáig szolgálják a csapatot.

Jankovics Róbert több magyar futballklubnak is segítséget nyújtott a közelmúltban. Támogatta egyebek között a szentlászlói, a kórógyi, a várdaróci és a karancsi csapatot is.