Karácsonyi összejövetel Sziszeken

113
08-sziszek

Sziszek – A Sziszek-Moslavina Megyei Magyarok Egyesülete a szeretet ünnepe közeledtével egy kis karácsonyi összejövetelt szervezett, ahol mindazoknak köszönetet mondtak, akik év közben segítették a munkájukat.

Az év vége felé, karácsony közeledtével a magyar egyesületekben rendszerint összegyűlnek egy kis ünnepségre, amikor is beszélgetnek, emellett finom falatokat fogyasztanak. A Sziszek-Moslavina Megyei Magyarok Egyesülete is ezek közé tartozik. Az összejövetelen a tagságon kívül meghívott vendégek is részt vettek.

– Olyan civil szervezetek képviselőit láttuk vendégül, akik az év során támogatták  munkánkat: eljöttek a városi könyvtárból, a helyi horvát kultúregyesülettől, a Vakok Egyesületéből és a  Megyei Amatőr Kulturális Szövetségtől is. Miután köszönetet mondtunk mindenkinek, egy rövid műsorral kedveskedtünk az egybegyűlteknek – nyilatkozta lapunknak Kavalin-Lőrinc Vera, az egyesület elnöke.

A műsorban elhangzott egy részlet a Bibliából, valamint szavalatok és énekek színesítették a programot. A összejövetel társalgással folytatódott.