Idén is sikeres volt a kopácsi családi nap

49

A HMDK kopácsi alapszervezete idén is megrendezte a családi napot. Szülők és gyerekeik ezúttal is egy nagyszerű napot töltöttek el együtt.

A kopácsi családi nap évtizedes múlttal rendelkező esemény, amit minden évben nyár elején rendez meg a helyi HMDK-alapszervezet. Célja, hogy a szülők a gyerekekkel közös aktivitásokban vegyenek részt.

A szombati programban minden korosztály megtalálhatta a kedvére való elfoglaltságot. A nap szórakoztató és fejlesztő közösségépítő játékokkal kezdődött, de focimeccset is játszottak az alkalmi csapatok. A kicsiket légvár is várta, valamint egy bűvész előadásával is meglepték őket, a napsütötte délutánt pedig a medencében töltötték, ahol szintén különböző játékokkal ütötték el az időt. Természetesen a szervezők étel-itallal is készültek, és a labdarúgó Eb-mérkőzés közös nézése is a program része volt.
– A családi nap jó lehetőség arra, hogy szülő és gyerek együtt játszhasson, egy szép napot töltsenek el együtt, nem mellesleg pedig egy jó közösségépítő program is – mondta Farahó Zsolt, a kopácsi HMDK-alapszervezet elnöke, aki köszönetet mondott mindenkinek, aki valamilyen módon támogatta a rendezvényt.

A családi nap a HMDK, a zágrábi Kisebbségi Tanács támogatásával valósult meg, társszervezője pedig a Halász FC volt.