Húsz bográcsban főtt a hal Nagybodolyán

97
Mumlek Ivan, Munk Erik és Csicska Norbert

Halpaprikásfőző-versenyre került sor Nagybodolyán a helyi választmány, az önkéntes tűzoltók, valamint a hagyományőrző egyesület szervezésében. Ezúttal 20 bográcsban főtt a hal.

Tizennyolcadik alkalommal rendeztek halpaprikásfőző-versenyt Nagybodolyán. Mindig nagyszerű hangulatban telnek ezek az alkalmak a kis baranyai faluban, melyre ezúttal is több drávaszögi településről és Magyarországról is érkeztek vendégek, így a szervezők elmondhatták, erre az eseményre is többen jöttek össze, mint amennyi a falu összlakossága.

Az idei versenyre összesen 20 csoport nevezett be. A legjobb halpaprikást a laskói Munk Erik főzte, a második Csicska Norbert Csúzáról, a harmadik pedig a pélmonostori Mumlek Ivan lett.

Keresztes József, a rendezvény főszervezője (és zenésze) és Sipos Norbert, a Nagybodolyai Hagyományőrző Egyesület elnöke lapunknak nyilatkozva elmondták, mindenki jól érezte magát a versenyen és az azt követő mulatságon, így elégedettek lehetnek. Köszönetüket fejezték ki Jankovics Róbert parlamenti képviselőnknek, aki támogatója volt az idei programnak is.