HMDK-közgyűlés Pélmonostoron

0
152
07-pm-ules

Pélmonostor – Június 17-én, pénteken tartotta közgyűlését a HMDK pélmonostori alapszervezete.

A HMDK pélmonostori szervezetének az ülésén elsőként az egyesület tevékenységéről szóló beszámolót hallgathatta meg a közel száz fős tagság.

– Egy igen mozgalmas időszak van mögöttünk. Megemlékeztünk szervezetünk fennállásának 10. évfordulójáról, az önkormányzati választások során Kovács Ferenc bejutott a pélmonostori helyi választmányba, fogadtuk az ún. feltámadási keresztet, majd 11. alkalommal is megrendeztük Márton-napi ünnepségünket, amit Ivo Josipović elnök úr is megtisztelt jelenlétével, hogy csak a legfontosabbakat soroljam. Most pedig a kisebbségi önkormányzati választásokra készülünk – nyilatkozta lapunknak Szloboda Tibor, a szervezet elnöke.

A közgyűlésen jelen volt dr. Davorin Bubalović is, aki visszaemlékezett az elmúlt nyolc év együttműködésére a városi tanácsban és az elöljáróságban, amire – mint mondta -nagyon büszke, és reméli, hogy a továbbiakben is folytatódik. Damir Paulić, a Baranjski vodovod igazgatója megköszönte a HMDK képviselőinek közreműködését a cég helyzetének megoldásában. Andócsi János, a HMDK alelnöke pedig gratulált a szervezet eddigi tevékenységéhez, és további eredményes munkát kívánt.

07-pm-uls