Haraszti: családi nap másodszor

0
52

Idén is népszerű közösségi programnak bizonyult a Haraszti Ifjúsági Egyesület által szervezett családi nap, melyen részt vett a falu apraja-nagyja, szülők és gyerekek is összemérhették ügyességüket a különböző játékokban, vetélkedőkben.

A Haraszti Ifjúsági Egyesület által szervezett családi nap minden korosztálynak szólt, gyerekzsivajtól volt hangos a haraszti sportpálya. Gyerekek és felnőttek is örömmel vettek részt az ügyességi játékokban, melyek között szerepelt akadálypálya, zsákban futás, és népszerűek voltak a vizes játékok is, és természetesen a legnépszerűbb sportág, a foci is ott volt a programok között. Mindenki megtalálta a kedvére való aktivitást.

Csiszár Norbert, a Haraszti Ifjúsági Egyesület vezetője lapunknak nyilatkozva elmondta, programjaikkal igyekeznek színt vinni falujuk lakóinak életébe. Ezek közé tartozik a családi nap, amely nemcsak a családtagokat hozza egymáshoz közelebb a játék és kikapcsolódás által, hanem az egész közösséget.

A haraszti családi napot a zágrábi Kisebbségi Tanács és a HMDK támogatta.

Azt is megtudtuk, az egyesület már készül legnagyobb rendezvényére, a Haraszti Magyar Hagyományok Fesztiváljára, melyre október 7-8-án kerül sor, és amely programjával nemcsak a helyieknek szól, hanem az egész régiót megszólítja majd.