Gerstner József a nyugdíjasok szervezetének új elnöke

0
256
11-kivgni-a-Gerstnert

Február 1-jén, pénteken tartotta rendkívüli közgyűlését a Bellyei járás nyugdíjasszervezete. Elnöknek a szervezet eddigi alelnökét, Gerstner Józsefet választották, alelnökök Romer Siniša és Ádor Imre lettek.

A Bellyei járás nyugdíjasszervezetének Várdarócon tartott rendkívüli közgyűlésen  közel félszáz tag vett részt. A résztvevők elsőként a beszámolókat hallgatták meg, majd elhangzott, hogy a szervezet elnökének tavalyi tragikus halála után Gerstner József alelnök látta el a vezetői feladatokat, ezért idő előtti tisztújító közgyűlésre volt szükség. A tagság úgy gondolta, hogy a laskói Gerstner József a legmegfelelőbb az elnöki posztra. Alelnöknek a bellyei Romer Sinišát és a kozjaki Ádor Imrét választották. Az új vezetők megköszönték a bizalmat, és a  szervezet további terveit is vázolták.

– Egy egynapos kirándulásra invitáljuk tagjainkat Daruvárra és Lipikre. Az indulás dátuma attól függ, hogy mikor lesz egy busznyi érdeklődő. A kirándulás személyenként 99 kúnába kerül, ami magában foglalja a buszköltséget, az ebédet és a belépőt a daruvári gyógyfürdőbe – mondja Gerstner József, és hozzáteszi, hogy akit érdekel, az mielőbb jelentkezzen a 099-830-6332-es mobilszámon. A járás területén élő nyugdíjasokat arra biztatja, hogy csatlakozzanak szervezetükhöz, amit 35 kúnás tagsági díj ellenében tehetnek meg, de természetesen a nem nyugdíjas pártoló tagokat is várják soraikba.